MotorVac adapter om Volvo V60 hybrid TF-80SD transmissie te spoelen

Om automatische transmissies met de MotorVac TransTech te reinigen, spoelen of flushen, zijn er adapters voor verschillende automerken en modellen beschikbaar. MotorVac Benelux leverancier Snap-on Tools heeft voor de TF-80SD (Aisin AWF21) automatische transmissie van de Volvo V60 Hybride een adapter ontworpen met bestelnummer MVS0620920.

MotorVac TransTech adapter Volvo V60 hybrid vanaf bouwjaar 2015

Volvo past in de V60 hybrid vanaf bouwjaar 2015 twee uitvoeringen van de automatische TF-80SD toe. Een uitvoering is uitgerust met warmtewisselaar, de andere uitvoering heeft geen warmtewisselaar. Deze nieuwe MotorVac TransTech adapter is voor de uitvoering mét warmtewisselaar.

In dit artikel lees je hoe je de Volvo TF-80SC en TF-80SD automatische transmissies die zijn uitgevoerd met een thermostaat kunt spoelen.

Transmissie spoel adapters

De adapter wordt geleverd inclusief twee pakkingringen. Deze (en toekomstige adapters) zijn voorzien van twee aansluit-nippels waar weer een adapter slang MVP0602300 op aangesloten dient te worden. In de standaard Europese adapter set (MV2003120KIT) zit er hier één van in. Hier moet er eenmalig één of twee van bijbesteld worden.

Neem voor meer informatie over adapters contact op met:

Koos Luteran
Snap-on Tools B.V.
mobiel: +31 (0)6 5026 6737
koos.luteran@snapon.com

Er is eveneens een MotorVac adapter kit beschikbaar voor de meest voorkomende Europese personenauto’s en bestelwagens. Deze kit wordt geleverd in een kunststof opbergkoffer. Daarnaast zijn er nog optionele adapters verkrijgbaar. Er komen regelmatig nieuwe optionele Europese adapters bij om de grote verscheidenheid aan aansluitingen te kunnen dekken.

MotorVac adapter kit voor TransTech flush machineMV2003120KIT

Spoelen met technische ondersteuning verlengd de levensduur van automatische versnellingsbakken. MotorVac wordt in de Benelux exclusief geleverd door Snap-on Tools franchisenemers. Klik hier om contact op te nemen met de Snap-on franchisenemer in uw regio.

Klik op de afbeelding hieronder om de volledige en meest actuele adapterlijst te bekijken.

Geef een antwoord